Αρχική Σελίδα » Τι είναι το Ψυχολογείν

Τι είναι το Ψυχολογείν

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι δεν είναι το παρόν blog. To Ψυχολογείν λοιπόν δεν ειναι ένα blog παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας . Εξάλλου η άσκηση τέτοιου είδους υπηρεσιών είναι αδύνατη μέσω του διαδικτύου. Όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης , το blog αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την συμβουλή των ειδικών λειτουργών ψυχικής υγείας (ψυχοθεραπευτές, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί κτλ). Αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζετε ότι χρειάζεστε ψυχολογικής/ψυχιατρικής φύσεως βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε το συντομότερο με τον πιο κοντινό σας λειτουργό ψυχικής υγείας και ζητήστε εξειδικευμένη βοήθεια για το ζήτημα που σας απασχολεί!

Το Ψυχολογείν λοιπόν είναι ένα blog ενημερωτικού χαρακτήρα γύρω από θέματα που αφορούν οποιοδήποτε κλάδο της Ψυχολογίας και οποιαδήποτε εφαρμογή της, μέσα από τη ματιά ενός εκολαπτόμενου Νευροψυχολόγου. Εδώ, περίπου μια φορά την εβδομάδα, ανεβαίνουν διάφορες εγγραφές που ασχολούνται με τα τελευταία νέα γύρω από τον κλάδο, και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα γύρω από την επιστήμη αυτή, αλλά και να προβληματίσουν δημιουργώντας νέα ερωτήματα.

Φυσικά με μεγάλη μου χαρά περιμένω οποιαδήποτε σχόλια, τόσο στην περιοχή σχολιασμού κάθε εγγραφής, όσο και στο email μου. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να προτείνετε κάποιο θέμα για μελλοντικές εγγραφές, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Additional comments powered by BackType