Αρχική Σελίδα » Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Όνομα : Δημήτρης Αγοραστός
E-mail :
Skype : jim_hellas
Links : Homepage | Personal blog | LinkedIn Profile

Σπουδές : Πτυχιούχος Ψυχολογίας ( Πανεπιστήμιο Κύπρου , 2003-2007) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες ( Graduate School of Neural & Behavioural Sciences, Universität Tübingen & Max Planc Institute , 2007-2009). Αναμένεται να ξεκινήσω τις διδακτορικές μου σπουδές στον τομέα των Νευροεπιστημών και της Γνωστικής Ανάπτυξης λίαν συντόμως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προσωπικό μου site .

Τα ενδιαφέροντά μου περιστρέφονται γύρω από κάθε πτυχή της μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, από το επίπεδο των νευρώνων, έως το επίπεδο των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων, ενώ ενδιαφέρομαι πολύ και για την εκλαϊκευμένη επιστήμη, η οποία πιστεύω πως λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των επιστημονικών επιτευγμάτων και της κοινωνικής βάσης. Πέραν αυτών, ασχολούμαι έντονα με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες και προσπαθώ -όσο γίνεται- να τις συνδυάσω με τη δουλειά μου.

Μέσα από το blog “Ψυχολογείν” προσπαθώ να μεταφέρω ειδήσεις από τον ευρύτερο χώρο της Ψυχολογίας, να σχολιάσω θέματα του κλάδου μου, να επικοινωνήσω με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με εμένα και γενικότερα να δώσω το έναυσμα για ενημέρωση και συζήτηση γύρω από την Ψυχολογία. Πρέπει να τονίσω πως σε καμία περίπτωση δεν προσφέρω υπηρεσίες ψυχικής υγείας!

Θα χαρώ πολύ να λάβω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Additional comments powered by BackType