Αρχική Σελίδα » Αποστολή Άρθρου

Αποστολή Άρθρου

Θέλετε να στείλετε το δικό σας άρθρο στο Ψυχολογείν και να το κάνετε διαθέσιμο στους χιλιάδες επισκέπτες που το διαβάζουν κάθε μήνα; Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα που ακολουθεί. Eάν δεν λειτουργεί σωστά, απλά στείλτε το άρθρο σας μέσω e-mail .

Οι γενικοί κανόνες είναι πολύ απλοί:

  1. Τα κείμενά σας θα πρέπει να είναι σχετικά με την θεματολογία του Ψυχολογείν (παρουσίαση θεμάτων ψυχολογίας, σχολιασμός ερευνητικών δεδομένων ψυχολογίας, προβολή επαγγελματικών νέων ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων κτλ)
  2. Το κείμενό σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 λέξεων και το πολύ έως 2000 λέξεις. Σε περίπτωση που ένα κείμενο είναι μεγαλύτερο, παρακαλώ χωρίστε το σε ενότητες, ώστε αυτές να δημοσιευτούν σε ξεχωριστές εγγραφές.
  3. Πρέπει να συμφωνείτε με τους όρους αποστολής που αναφέρονται στο τέλος της σελίδας (αφορούν κυρίως τα θέματα πνευματικών δικαιωμάτων).

Κάθε κείμενο θα δημοσιευτεί υπό το όνομα του συγγραφέα, το email επικοινωνίας, την ιστοσελίδα του αλλά και το σύντομο βιογραφικό σημείωμα ώστε ο αναγνώστης να ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί εάν χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που παρουσιάζεται. Το άρθρο σας πρέπει να σταλεί ως επισυναπτόμενο αρχείο σε ένα από τα επιτρεπόμενα formats.

Φόρμα Αποστολής

Ονοματεπώνυμο (απαιτείται)

Email επικοινωνίας (απαιτείται)

Ιστοσελίδα

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (απαιτείται)

Επισύναψη Άρθρου (απαιτείται)


Επιτρεπόμενα αρχεία: doc pdf odt txt rtf. Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2ΜΒ

Συμφωνώ με του όρους αποστολής

Όροι Αποστολής

Με την αποστολή του άρθρου σας συμφωνείτε με τα παρακάτω:

  • Επιτρέπετε την ελεύθερη δημοσίευσή του κειμένου σας στο blog, στο e-book και γενικά σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής του Ψυχολογείν για να διαδώσει τα κείμενα που φιλοξενούνται εδώ.
  • Το κείμενό σας προσφέρεται υπό την άδεια Creative Commons 3.0 .
  • Είτε έχετε τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που το συνοδεύουν, είτε αυτές προσφέρονται για ελεύθερη χρήση από τρίτες πηγές (διευκρινήστε ποιες είναι αυτές).
  • Ο διαχειριστής του Ψυχολογείν διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να δημοσιεύσει οποιοδήποτε κείμενο για οποιοδήποτε λόγο, ιδιαίτερα εάν αυτό είναι διαφημιστικό, άσχετο με την θεματολογία του Ψυχολογείν ή θεωρηθεί οτι υποβαθμίζει τον ιστοχώρο.
  • Ο διαχειριστής του Ψυχολογείν μπορεί να κάνει κάποιες διορθώσεις στο κείμενο εάν βρεθούν κάποια μικρά λάθη ή παραλήψεις. Σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι οι αλλαγές αυτές αλλάζουν το νόημα του κειμένου, αυτό θα σας σταλεί πίσω διορθωμένο και θα σας ζητηθεί εκ νέου η άδειά σας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Additional comments powered by BackType